INDIVIDUALNI tretmani

Ispunjen i kvalitetan život treba stvoriti vlastitim snagama, neće nam biti poklonjen niti "pasti s neba". Svatko može biti kreator svoje sreće i odabrati svoj životni put. Radom na sebi mi mijenjamo svoju unutarnju emocionalnu, mentalnu i energetsku strukturu. Promjenom našeg unutarnjeg "ja" (odnosno čišćenjem unutarnjih sabotera, ograničavajućih uvjerenja i negativnih vjerovanja) mi počinjemo privlačiti nove prilike, nove ljude, nove ideje i nove mogućnosti.

Individualan rad (individualne tretmane) koristi se za rješavanje konkretnih problema i ciljeva te (kod naprednih korisnika) u procesu duhovnog razvoja.

NA VRH

Za što se sve koriste individualni tretmani:

 

 • Za rješavanje problematičnih ili nezadovoljavajućih odnosa (s partnerom, članom obitelji, prijateljima, osobama iz radnog okružja...)
 • Za poboljšanje odnosa koji su zapeli u rutini ili izgubili    na intenzitetu
 • Za poboljšanje karijere, pronalazak profesionalnog usmjerenja i posla koji je u skladu s našom bazičnom strukturom
 • Za postavljanje ciljeva (kratkoročnih i dugoročnih) te    realizaciju istih
 • Za poslovni napredak
 • Za postizanje stabilne financijske situacije
 • Za ostvarenje ispunjavajuće i zdrave ljubavne veze
 • Za postizanje kvalitetnih seksualnih odnosa
 • Za usvajanje pozitivnih i poticajnih navika
 • Za uklanjanje vezanosti i štetnih identifikacija
 • Za bolje upravljanje vlastitom energijom
 • Za kvalitetno učenje
 • Za kvalitetnije upravljanje vremenom
 • Za stjecanje i izgrađivanje željenih vještina te za niz drugih životnih situacija.

TEHNIKE koje primjenjujem usmjerene su na pronalaženje i transformaciju korijena problema. Na tretmanima se ne bavimo posljedicama već tražimo uzroke.

 

Na primjer ne bavim se onime ŠTO vam je neka osoba napravila, nego tražim uzrok, korijen tog postupka – ZAŠTO je do takve situacije i odnosa uopće došlo? Pronalaženjem i čišćenjem uzroka automatski se transformira i odnos.

Takav rad nije lak i zahtijeva određeno vrijeme, ali je rezultat trajan, oslobađajući i ispunjujuć.

Više o tehnikama pročitajte ovdje.

 

Na početku serije tretmana potrebno je posložiti obiteljsku mapu  jer bez sređene mape nije moguće ostvariti konkretne ciljeve. Posložena obiteljska mapa je baza koja nam daje podršku u životu.

Nakon rada na mapi možemo raditi na ciljevima. Postavljaju se kvalitetni ciljevi te primjenom niza raznih tehnika korisnika dovodimo do ostvarenja cilja te ta nova životna pozicija postaje trajno stanje.

U sklopu rada na cilju rješavaju se i problemi, vjerovanja, uvjerenja, identifikacije, vezanosti te navike koji onemogućuju ostvarenje cilja (tzv. unutarnji saboteri).

Unutarnji saboteri su najčešće pohranjeni duboko u podsvijesti i ne dozvoljavaju ostvarenje cilja, unatoč tome što ga mi na svjesnom nivou snažno želimo realizirati.

 

Trajanje tretmana:

Pojedini tretman traje 60 minuta. Poželjno je dolaziti jednom tjedno. Broj tretmana je individualan, a ovisi o postavljenom cilju te stanju u kojem se korisnik nalazi.

Za većinu ciljeva rad završavamo unutar 3 mjeseca redovnih tretmana.

Nakon toga, prema potrebi, možete se javiti za daljnji rad – na novom cilju ili području života, ali nužna je pauza između pojedinih serija.

Obiteljska mapa se radi samo u sklopu prve serije.

 

Individualne tretmane radim u Zagrebu.

Ukoliko niste u mogućnosti dolaziti na tretmane ili živite izvan Zagreba (u Hrvatskoj ili inozemstvu) tada vam je na raspolaganju rad putem Skype-a.

 

 

Preuzmite kontrolu nad svojim životom – počnite kreirati svoj kreativan život!

 

Termin možete dogovoriti telefonom ili e-mail porukom.

KONTAKT

NAPOMENA:

Ukoliko se javljate po prvi puta, tada tretmani započinju uvodnim razgovorom.

Uvodni razgovor je potreban kako bih sakupila sve potrebne informacije, te da definiramo na čemu ćemo raditi.

Uvodni razgovor se ne naplaćuje i ne obvezuje korisnika na daljnje pohađanje tretmana.

TRETMANI PUTEM SKYPE-a

Osnovni razlog zbog koje sam započela rad preko Skype-a je bila omogućiti tretmane korisnicima koji žive u drugim mjestima, što se odmah pokazalo kao odlično rješenje.

 

Već niz godina pružam individualne tretmane korisnicima iz Istre, Rijeke, Varaždina, Dubrovnika, Osijeka, Like, Dalmacije, iz susjednih zemalja, pa čak i iz SAD-a, Švedske, Velike Britanije, Australije, Njemačke, Nizozemske i Turske u kojima žive naši iseljenici.

 

Također, danas tretmane putem Skype-a radim i s osobama koje imaju problema s kretanjem te im je lakše raditi iz vlastitog doma te sa roditeljima male djece kojima je često organizacija slobodnog vremena te dolazak i odlazak s tretmana značajni organizacijski problem.

 

Skype tretmani posebno su se pokazali efikasni poslovnim ljudima koji su često na putovanjima te ne mogu redovno dolaziti na individualne tretmane, ili im je zbog velike količine posla praktičnije odraditi tretman video vezom.

 

Nema trošenja vremena na dolazak i povratak, nema zapinjanja u prometnim gužvama, dolazaka po nepovoljnim vremenskim uvjetima, traženja slobodnog parkirnog mjesta.

 

Posljednjih godina informatička tehnologija i telekomunikacije su se toliko razvile da je zaista svima koji to žele moguće odraditi tretmane, gdje god se nalazili.

 

Vjerujem da većina vas aktivno koristi Skype, ali za one koji još nisu počeli "skajpati" evo kako on zapravo funkcionira i što vam je potrebno:

Skype je kompjuterski program koji omogućuje besplatne telefonske i video razgovore s drugim korisnicima ovog programa.

Stoga to nije klasičan telefonski razgovor kakve smo do sada vodili pomoću telefonskih i mobilnih aparata. U ovom slučaju potrebni su:

 • računalo ili smartphone s brzim pristupom internetu,
 • slušalice s mikrofonom,
 • te web kamera (većina novih modela prijenosnih računala već ima instaliranu kameru).

Još samo trebate instalirati Skype program (koji je potpuno besplatan) i imate sve što je potrebno.

Učinkovitost tretmana putem video veze ne razlikuje se od onog odrađenog u direktnom susretu. Kvaliteta rada je na visokom nivou te za korisnika ne postoji niti jedan razlog zbog kojeg ne bi odabrao ovakav način tretmana.

Poželjno je obratiti pažnju na nekoliko naputaka:

a) Iako se nalazite u svojem domu ili uredu, to ne znači da možete biti dostupni za vrijeme trajanja tretmana. Isključite sve telefone, zatvorite sve programe i ostale Internet stranice te svakako zamolite ukućane odn. tajnicu da vas ni u kojem slučaju ne ometaju. Isključite televiziju, radio i zatvorite vrata prostorije. Svakako osigurajte miran prostor bez distrakcija.

b) Nemojte jesti neposredno prije tretmana (naročito ne obilne obroke) ili piti alkoholna pića jer oni mogu loše djelovati na uspješnost procesa.

c) Desetak minuta prije početka završite sa svim aktivnostima, popijte čaj, kavu ili neki drugi napitak i opustite se. Nemojte do zadnje minute voditi posao ili privatne obaveze te se u posljednji tren spojiti na Internet.

d) Također nakon završetka tretmana ostanite još par minuta u fotelji, u miru, kako bi se cijeli proces prirodno zaokružio. Ovo vrijeme je povoljno za retrospekciju, osvješćivanje onog što ste ostvarili kroz tretman, a preporučljivo je napraviti i zabilješke. Tek nakon toga možete se vratiti svojim aktivnostima.

 

 

Tretmani putem Skype-a daju novu dimenziju u organiziranju vašeg vremena, omogućuju vam da radite u udobnom ambijentu svojeg doma ili dok ste na putovanju, a istodobno zadržavaju vizualnu komponentu komunikacije (koja je neophodna) i individualan pristup u radu.

Najveći izazov postaje kako uskladiti vremenske zone! A to je zaista lako rješiva stvar.

Trajanje tretmana:

Pojedini tretman traje 60 minuta. Poželjno je raditi jednom tjedno. Broj tretmana je individualan, a ovisi o cilju te stanju u kojem se korisnik nalazi.

Za većinu ciljeva rad završavamo unutar 3 mjeseca redovnih tretmana.

Nakon toga, prema potrebi, možete se javiti za daljnji rad – ponovno na konkretnom cilju ili području života, ali nužna je pauza između pojedinih serija.

Obiteljska mapa se radi samo u sklopu prve serije.

Preuzmite kontrolu nad svojim životom – počnite kreirati svoj kreativan život!

 

Termin možete dogovoriti telefonom ili

e-mail porukom.

KONTAKT

NAPOMENA:

Ukoliko se javljate po prvi puta, tada tretmani započinju uvodnim razgovorom.

Uvodni razgovor je potreban kako bih sakupila sve potrebne informacije, te da definiramo na čemu ćemo raditi.

Uvodni razgovor se ne naplaćuje i ne obvezuje korisnika na daljnje pohađanje tretmana.

O KORISNICIMA

Individualne tretmane radim s punoljetnim osobama.

Rad s adolescentima najčešće zahtijeva prethodan ili paralelan rad s roditeljima.

Rad s malom djecom predškolske dobi provodim isključivo kroz energetski rad.

 

Preporuka je 24 sata prije tretmana ne konzumirati alkohol (u bilo kojem obliku - uključujući pivo, Radler, kupinovo vino i dr.). Također je poželjno ne uzimati pilule za spavanje ili smirenje osim ako niste pod stalnom terapijom. Konzumiranje droga potrebno je izbjegavati 48 sati prije tretmana (uključujući marihuanu). Alkohol, droge i tablete snižuju učinkovitost terapeutskog procesa te se potiču slabi i polovični rezultati.

Ukoliko je osoba oboljela od neke psihičke bolesti (poput bipolarnog poremećaja, shizofrenije, manije, psihoze ili disocijacijskog poremećaja), primjena tehnika koje koristim u radu moguća je isključivo nakon psihijatrijskog liječenja – kad je kandidat u stabilnoj fazi, kako bi se detektirali i transformirali korijeni bolesti.

 

 

Napomena: ukoliko ste oboljeli od psihičke bolesti, molim da me o tome svakako obavijestite na uvodnom razgovoru.

Ukoliko je osoba razvila ovisnost o alkoholu, lijekovima protiv bolova ili drogama (svih vrsta) individualne tretmane možemo započeti nakon faze fizičkog odvikavanja/čišćenja. Poželjno je nakon fizičkog odvikavanja, a prije tretmana odraditi dubinsku detoksikaciju organizma – preporučujem ayurvedski proces panchakarme.

 

O TEHNIKAMA

Populistička duhovnost i mnoge New Age tehnike koje nude brza rješenja ne bave se dubinskim uzrokom, već samo malo zadiru ispod površine. Iako se korisnik nakon takvih tretmana jedno vrijeme osjeća dobro, već za par mjeseci počinju novi problemi jer korijen problema nije transformiran.

 

Svaki put kad se nađemo u nekoj nepovoljnoj, neugodnoj ili neželjenoj životnoj situaciji trebamo biti svjesni da to nije zla sudbina, nepravda ili sličan vanjski uzrok. Negativne situacije nam ukazuju da u svojem psihoenergetskom sustavu imamo potisnutu traumu.

Trauma je situacija koju u datom trenutku nismo mogli propustiti kroz sebe. Umjesto toga mi smo ju potisnuli, ali ona nije nestala. Godinama egzistira kao blokada u našem osobnom polju. Takvi potisnuti sadržaji traže da ih se osvijesti i transformira. Oni nemaju nikakve loše namjere prema nama i nisu zlonamjerni. Potisnuta trauma nam jednostavno govori:

Pogledaj, tu sam, oslobodi taj potisnuti naboj i budi sretan.

 

U trenutku traume dolazi do disociranja te jedan dio naše duše ostaje trajno odvojen od nas. Radom na traumi mi transformiramo sve potisnute emocije, fizička stanja, vjerovanja i odluke koje smo (najčešće potpuno nesvjesno) u tom trenutku formirali. Bitan korak u radu na traumi je vraćanje odcjepljenog dijela duše i njegova integracija.

Jednom kad je trauma transformirana, ona prestaje privlačiti određenu vrstu osoba i situacija u naš život.

Drugim riječima, ako želimo postići kvalitetne i trajne pomake u svojem životu trebamo se baviti korijenom problema, a ne njegovim posljedicama.

 

Sve fizičke bolesti i zdravstveni problemi imaju pozadinu u energetskom disbalansu i blokadama u našem psihoenergetskom polju (osim ako nisu karmički uvjetovane).

Sve "nesreće" koje nam se događaju, a naročito ako se ponavljaju (svako malo dobijem otkaz, uvijek nađem posao u firmi u kojoj plaća kasni mjesecima, uvijek nađem partnera koji me vara…) znak su blokade. To su posljedice, a ne problemi. Ako se u radu bavimo s problemima, samo ih još više energetski jačamo.

Zato je bitno pomaknuti fokus s posljedice na uzrok.

 

Osobni razvoj, rad na sebi, treba ići postepeno i određenim redom:

 

 •  počinjemo sa slaganjem obiteljske mape ,
 •  zatim se radi na ciljevima koji će zadovoljiti naše primarne potrebe (posao, materijalna stabilnost, kvalitetni odnosi)
 •  i tek tada možemo raditi na duhovnosti.

 

Duhovni razvoj ne možemo ostvariti ako ne preuzmemo odgovornost i pogledamo unutar sebe, odnosno ako nam je još uvijek neka osoba (roditelj, brat, sestra, šef...) kriv za sve, ako nemamo osiguranu egzistenciju i barem jedan konstruktivan odnos baziran na neuvjetovanoj ljubavi.

Viši stupanj osobnog razvoja, rad na duhovnosti, uključuje procese čišćenja karmičkog pada, čišćenje našeg osobnog polja od entiteta svih kategorija, razvijanje višeg stanja svijesti te svjesnosti o multidimenzinalnosti. Povezivanje sa čistom svijesti.

Jednost sa svime.

 

Sve tehnike koje koristim u radu imaju dvije značajne i podjednako važne karakteristike:

 

 •  bave se korijenom problema a ne njegovim posljedicama
 •  zahtijevaju aktivno sudjelovanje korisnika u procesu.

 

Za rad na sebi potrebno je preuzeti odgovornost. Stoga je važno aktivno sudjelovanje u procesima. Na meni je da vas kroz proces vodim, pomažem vam, često i energetski potaknem, ali vi ste ti koji trebaju odraditi proces.

 

Jedini tretmani u kojima nema aktivne uloge korisnika su energetski tretmani. Oni su odlično pomoćno sredstvo na putu osobnog razvoja, ali nikako ne mogu u potpunosti zamijeniti tehnike iz karmičke dijagnostike, kvantne psihologije i life coachinga koje koristim.

Ove tehnike potječu iz raznih tradicija, ali nemaju veze niti s jednom religijom. Usmjerene su na razvoj duhovnosti kroz osobno iskustvo.

 

Kao što sam navela u tekstu "O meni", u radu koristim različite tehnike, prilagođeno svakoj osobi zasebno jer svi smo mi kao jedinke kompleksna i cjelovita bića koja mogu imati različite uzroke svojih problema te jedan pristup ne daje uvijek jednake rezultate. Kombiniranjem različitih metoda postižem cjelovit i zaokruženi pristup. Tehnike koje primjenjujem pripadaju Transformaciji karmičkih obrazaca, Life coachingu, Intencijskoj energetici, Reikiju, kvantnoj psihologiji i Quantum Entrainmentu.

Konačni rezultat je stabilno stanje svijesti, boravak u sadašnjem trenutku uz dominantno visokovibratorne emocije poput mira, životne radosti i ljubavi. Kreativnost i milosrđe postaju sastavni dio života.

Rad na sebi nas ne amnestira od "loših" situacija, "loših" emocija i bolesti. Rad na sebi nam omogućuje da sve situacije u svojem životu gledamo kao životne lekcije, inicijacije, te ih s lakoćom prolazimo. Život postaje prekrasna igra ispunjena s ljubavi i radosti.

 

Ukoliko želite trajne i duboke pomake, tada vas pozivam da mi se obratite s povjerenjem. Preuzmite kontrolu nad svojim životom – počnite kreirati svoj kreativan život!

 

Termin možete dogovoriti telefonom ili e-mail porukom.

KONTAKT