Rođena sam i živim u Zagrebu. Nakon srednje škole završila sam studij biokemijskog inženjerstva (nastavljajući obiteljsku tradiciju – oba moja roditelja su bili uspješni kemičari na rukovodećim pozicijama) te se zaposlila u struci. Rad u struci, iako izazovan, nije me ispunjavao. U kasnim dvadesetima, shvatila sam da me moji poslovni uspjesi kao inženjera biokemije ne vode u smjeru koji će mi dugoročno donijeti osobno zadovoljstvo niti mi omogućiti da razvijem svoj potpuni osobni potencijal. Nije dovoljno raditi samo ono u čemu smo dobri, niti je potrebno nastavljati obiteljsku tradiciju – važno je raditi ono što nas čini istinski sretnim i zadovoljnim.

 

U to vrijeme sam se susrela s feng shuiem, drevnim znanjem o uređenju prostora. Iako se u to doba za feng shui u Hrvatskoj praktički uopće nije znalo, odlučila sam educirati se za feng shui majstora, neovisno koliko je to bilo izazovno u datim okolnostima. Feng shui, iako nastao na području Kine, lako i jednostavno možemo primijeniti i u našem podneblju. Pravilno uređen prostor posjeduje kvalitetnu energiju koja daje podršku stanarima u ostvarenju njihovih ciljeva. Pokrenula sam vlastiti posao za feng shui uređenje interijera, ali sam i dalje intenzivno radila na svojem osobnom razvoju pomoću life coachinga.

 

Nakon što sam na vlastitom iskustvu vidjela koliko je life coaching efikasan, kvalitetan i učinkovit jer sam postigla pomake o kojima nisam ni slutila da su mogući (poput stabilnog stanja unutarnjeg mira i radosti koje sam dosegla otpuštanjem potisnute ljutnje i tuge, financijske stabilnosti, kontinuiranog i kvalitetnog poslovnog razvoja unatoč recesiji), odluka da postanem life coach došla je prirodno, kao logičan nastavak mojeg životnog puta.

Svi moji napreci učvrstili su moju želju da svojim klijentima pružim zaokruženu uslugu – od rada na njihovom životnom prostoru do usporednog rada sa njima (osobni razvoj) sa ciljem da postignu maksimalne rezultate. I tako je jedna stvar pokrenula drugu. Nakon završene Life Coach Akademije susrela sam se s Transformacijom karmičkih obrazaca, sustavom znanja koji je dodatno proširio moje vještine i sposobnosti omogućujući mi dubok rad na duhovnosti, te nekoliko manjih sustava i edukacija poput Quantum Entrainmenta, Intencijske energetike, kvantne psihologije i Reikija. Svaka metoda i sustav znanja vodili su mojem daljnjem rastu i duhovnom napretku.

 

U radu s ljudima koristim različite tehnike, prvenstveno prilagođene svakom korisniku zasebno. Ovakav pristup smatram od izuzetnog značaja jer su „osobe“ kao jedinke kompleksna i cjelovita bića, koje imaju različite uzroke svojih problema – pa uvijek ista metoda ili tehnika rada s korisnikom ne mora davati uvijek iste ili jednakovrijedne rezultate.

Kombiniranjem različitih metoda postižem cjelovit i zaokruženi pristup.

 

Danas, zahvaljujući dugogodišnjoj praksi kroz individualne tretmane i radionice iz osobnog razvoja, uživam u najljepšem poslu na svijetu – pomaganju ljudima da izađu iz svojih začaranih krugova i započnu živjeti život ispunjen s ljubavlju, radosti, kreativnosti i životnim zadovoljstvom.

Moje bogato životno iskustvo i poznavanje širokog spektra tehnika iz područja Transformacije karmičkih obrazaca, Reikija, Life coachinga te kvantne psihologije omogućuje mi jedinstven pristup   klijentima te njihovom radu na svim životnim područjima i ciljevima, od poslovnog coachinga, financijske inteligencije, sređivanja obiteljskih odnosa do ljubavi i zdravlja.

 

Veselim se našem susretu i pozivam vas da zakoračite na put koji će vas odvesti u kreativan život. Budite kreatori svoje sreće.

 

S ljubavlju,

 

Vjera Tomaš