KREATIVAN ŽIVOT

program osobnog razvoja, poboljšanja kvalitete življenja i podizanja svijesti

Program KREATIVAN ŽIVOT je sustav osobnog razvoja koji se sastoji od niza radionica između kojih polaznici samostalno rade vježbe i meditacije dobivene na pojedinoj radionici.

Program KREATIVAN ŽIVOT namijenjen je svima koji se žele pokrenuti iz začaranog kruga problema kako bi sami, svojom voljom i na svjestan način kreirali svoj život te ostvarivali ciljeve.

Radionice se sastoje od teoretskog predavanja i praktičnog rada tokom kojeg polaznici svladavaju razne tehnike iz osobnog razvoja koje mogu primjenjivati samostalno – bez vezivanja i stvaranja "ovisnosti" o predavaču.

 

Program KREATIVAN ŽIVOT rezultat je mojeg dugogodišnjeg rada s ljudima putem individualnih tretmana te edukacije kroz cijeli niz seminara i radionica kod mnogobrojnih duhovnih pravaca i učenja.

 

Koja područja proučavamo na radionicama?

 

Program je sveobuhvatan i cjelovit, a potiče postepeno i stupnjevito čišćenje psihoenergetskog sustava i podizanje osobne vibracije do najviših stupnjeva.

Budući da ljudi bazično egzistiraju na 4 nivoa – fizički, emocionalni, mentalni i duhovni, potrebno je raditi na čišćenju i stabilizaciji svih nivoa, a ne samo pojedinih. Mnoge osobe žele raditi isključivo na duhovnosti, ali to je nemoguće ukoliko nemamo pročišćen i stabiliziran fizički, emocionalan i mentalan aspekt našeg bića.

Ovakav rad zahtijeva određeno vrijeme. Do akumuliranja toksičnih sadržaja u našim energetskim tijelima i centrima nije došlo preko noći, naša osobna vibracija se nije spustila na niske vrijednosti u nekoliko sekundi – stoga je za povratak u stabilno stanje svijesti potrebno vrijeme.

 

U prvoj fazi intenzivno se radi na čišćenju energetskih centara - čakri i glavnog stupa te balansiranju energetskog tijela (aura). Rezultat je podizanju osobne vibracije i usporedno razvoj komunikacije s našim božanskim, duhovnim segmentom.

Nakon toga radi se balansiranje i čišćenje svjetlosnog tijela i pripadajućih energetskih centara koji se zovu dan tienovi. U sklopu rada na svjetlosnom tijelu radi se aktivacija Merkabe.

Program završavamo radom na zvjezdanom tijelu i pripadajućim zvjezdanim centrima.

Usporedno se radi na odnosima, naročito obiteljskoj dinamici i partnerstvu, financijskoj i emocionalnoj inteligenciji.

 

Identifikacije su jedna od najvećih kočnica koje ometaju skladan životni napredak. Poseban naglasak se daje radu na identifikaciji s arhetipom žrtve, mučenika, kukavice, nezrelog djeteta te s mrtvom osobom.

 

Budući da smo sve više izloženi raznim izvorima toksina kroz zrak, vodu, hranu te zračenja, periodično se radi na čišćenju i detoksikaciji fizičkog tijela.

 

Za postizanje željenih rezultata potrebno je redovno dolaziti na radionice te samostalno odrađivati zadane vježbe između dva termina. Većina vježbi i meditacija dostupni su u obliku audio-snimke, što znatno olakšava samostalan rad.

Radionice se održavaju u Zagrebu, jednom mjesečno, radnim danom od 18 do 21 sat.

Broj polaznika je ograničen (maksimalno 12 osoba).

 

Pozivam vas da iskoračite iz pozicije pasivnog promatrača te zauzmete aktivnu ulogu kreatora.

Počnite kreirati svoj život.

Počnite živjeti kreativno.

Počnite živjeti kreativan život…

Za prijave i dodatne informacije obratite se s povjerenjem.

ČAROBAN SVIJET KRISTALA

Profinjena energija kristala se od davnina koristi za poboljšanje zdravlja, postizanje unutarnjeg mira te balansiranje energija u prostoru.

Upoznajte čaroban svijet najpoznatijih kristala i minerala te naučite kako ih uspješno primijeniti za:

 

·        balansiranje osobnih energija,

·        meditaciju,

·        čišćenje energetskog polja i čakri, 

·        čišćenje i balansiranje energija u prostoru te

·        osobnu zaštitu.

 

 

Kristali nisu samo lijepo ukrasno kamenje, saznajte njihove skrivene potencijale.

 

Zbog ograničenog proja polaznika, obavezna je predbilježba.

REGENERACIJA ORGANA

Radionica regeneracije organa daje potpuno novi pristup radu na ljudskom zdravlju i vitalnosti. Tehnika pripada najnovijim spoznajama iz područja energetskog rada na fizičkom aspektu postojanja, ali bitno je naglasiti da je puno dublja od klasičnih energetskih tretmana poput bioenergije ili Reikija.

Koristimo tehniku regeneracije oštećenih ili izgubljenih organa po metodi Arkadija Petrova prilagođenu metodologiji intencijske energetike Tomislava Budaka.

 

 

Teme koje obrađujemo na radionici:

 

• sedam dimenzija postojanja s pripadajućim energetskim tijelima i centrima

• kreiranje sigurnog prostora za izvođenje vježbi

• tehnologija regeneracije oštećenih ili izgubljenih organa po metodi Arkadija Petrova

 

Proces regeneracije organa možemo raditi na organu kojeg nema (uklonjen je iz organizma kirurškim putem), ali i na onome koji je bolestan, oslabljen, oštećen, odnosno ima poremećaj u funkcioniranju.

Regeneraciju možemo također raditi i na zdravim organima kako bi se vratili u izvorno, optimalno stanje. U današnje doba živimo u zagađenom okolišu, pijemo vodu i jedemo hranu koji su tretirani raznim kemijskim spojevima, izloženi smo svakojakim zračenjima, zrak kojeg udišemo nije čist – sve to djeluje na stabilnost i funkcioniranje našeg organizma. Stoga redovnom primjenom vježbe regeneracije organa možemo održavati organizam u optimalnom stanju.

Radom na organima postižemo i veći energetski balans te možemo značajno poboljšati svoje zdravlje i vitalnost.

 

 

Tehnika se koristi za sve organe i žlijezde s unutarnjim izlučivanjem, ali može se koristiti i za zglobove, krv i druge dijelove tijela. Osmislili su ju ruski znanstvenici Arkady Petrov, Igor Arepjev i Grigorij Grabovoi. Oni smatraju da svaki organ sadrži svoje individualno informacijsko polje, matricu koja je zapravo u svojoj suštini originalni nacrt, dok bolest predstavlja umjetnu matricu koja odstupa od originala. Stoga su razvili energetsko-informacijske metode putem kojih se može obnoviti originalna matrica organa. Pri tome Petrov, Arepjev i Grabovoi tvrde da se ne radi o novoj medicini već o novom poimanju svijeta i čovjeka kao dijela univerzalnog polja u kojem smo svi međusobno povezani.

Njihovi eksperimenti popraćeni su medicinskim provjerama, a značajnu ulogu odigrao je Anatolij Milov, direktor moskovskog Centra za sistemski razvoj na polju medicine koji im je stavio na raspolaganje svoje stručnjake i medicinsku opremu.

 

Polaznici radionice dobiti će audio-snimku vođene vježbe regeneracije organa kako bi ju mogli samostalno raditi i nakon radionice.

Predbilježbe i dodatne informacije.

ČIŠĆENJE STANICA

Na ovoj radionici učimo postupak reprogramiranja elemenata odnosno emocija koje su utisnute u stanice tijela prema tehnici intencijske energetike Tomislava Budaka.

 

Nesvjesni um je lociran u tijelu, preciznije u stanicama. Kad potiskujemo emocije i događaje, mi ih potiskujemo u nesvjesni um. Drugim riječima potiskujemo ih u stanice našeg tijela.

Zbog toga može s vremenom doći do oboljenja ili oslabljene funkcije pojedinog organa. Povezanost negativnih emocija s organima otkrili su u davnim vremenima na dalekom Istoku. Kineska medicina je razvila preciznu mapu povezanosti emocija i oboljenja. Na temelju tih spoznaja Louise Hay je razvila svoju popularnu tablicu uzroka bolesti objavljenu u knjizi "Kako iscijeliti duh i tijelo".

Ukoliko želimo iscijeliti svoje tijelo, tada pozitivne misli i izgovaranje afirmacija nisu dovoljni – potrebno je očistiti stanice od potisnutih negativnih emocija.

 

Razlikujemo pet glavnih negativnih emocija. To su:

 

tuga, ljutnja, strah, krivnja i trans

 

Trans je stanje emocionalne tuposti. Osoba nije prisutna nego sanjari, defokusirana je i odsutna te negira svoje emocije.

 

Svaka emocija ima svoj element. Pod pojmom element mislimo na elementarnu vibraciju u svemiru:

voda, vatra, zemlja, zrak i eter.

 

U procesu čišćenja stanica mi zapravo provodimo dubinsko reprogramiranje elemenata. Radimo s emocijom kao staničnim imprintom (programom utisnutim u staničnu memoriju).

U procesu reprogramiranja negativne emocije zamjenjujemo pozitivnim:

 

tuga – sreća

ljutnja – kreativna akcija

strah –mir

krivnja – nevinost

nesvjesnost (trans) – svjesnost

Polaznici radionice dobiti će audio-snimku vođene vježbe čišćenja stanica kako bi ju mogli samostalno raditi i nakon radionice.

Predbilježbe i dodatne informacije.

ENERGETSKO ČIŠĆENJE PROSTORA

Prostor u kojem živimo i radimo snažno utječe na naše fizičko, emocionalno, mentalno i duhovno stanje. Kvalitetno uređen dom odn. radni prostor omogućuju bolje korištenje naših potencijala.

 

Drevno kinesko znanje feng shuia djeluje u skladu s kvalitetom energija koje se nalaze u našem okruženju. Kako bismo maksimalno iskoristili potencijalnu energetsku podršku prostora potrebno ga je redovno čistiti od nereda – fizičkog, energetskog i mentalnog.

 

Boravak u neurednom prostoru ispunjenom negativnim, ustajalim energijama rezultira osjećajima iscrpljenosti, bezvoljnosti, usamljenosti, tuge i malodušnosti. Imamo dojam da smo zarobljeni u vremenu, bez klarificiranih ciljeva i snage da unosimo promjene u svoj život.

 

Naučite najmoćnije metode kojima ćete zakrčen prostor transformirati u poticajan i udoban ambijent.

 

Na seminaru ćete saznati:

 

 • Kako prepoznati nered u vlastitom domu i poslovnom prostoru te kako ga razlikovati od korisnih stvari.
 • Praktični savjeti za kvalitetno čišćenje svih vrsta prostorija od prenatrpanosti.
 • Kako razviti sposobnost detektiranja nakupljene negativne energije.
 • Kako očistiti prostor i predmete od negativnih i ustajalih energija.
 • Kako kvalitetno iskoristiti moć feng shui simbola.
 • Kako pojačati spiritualne energije prostora.

Kreirajte harmoniju i revitalizirajte svoj život koristeći najmoćnija znanja i praktične savjete feng shuia

o postupcima uklanjanja nereda i negativnih energija.

Rezultat je uredan i lijepo uređen prostor u kojem ćete se

osjećati ugodno, pozitivno i zadovoljno.

Predbilježbe i dodatne informacije

FINANCIJSKA INTELIGENCIJA

Živimo u svijetu u kojem je novac nužan za preživljavanje. Bez novca ne možemo živjeti, svidjelo se to nama ili ne. Dok manji dio ljudi ima pozitivan stavi i kvalitetan odnos prema novcu, većina ljudi živi u začaranom krugu financijskih briga, poteškoća, kredita, nedostatka novca za osnovne potrebe ili nedostatka za sve iznad mjesečnih troškova.

 

Novac nije sam po sebi niti dobar niti loš. Samo ga naši stavovi o njemu takvim čine. Stavovi koje smo najčešće razvili još u djetinjstvu, pod utjecajem svoje obitelji i okoline. Zbog tih stavova (vjerovanja, mišljenja, uvjerenja) razvili smo i određene financijske navike.

 

Ukoliko želite imati financijsku stabilnost u životu, potrebno je razviti financijsku inteligenciju. To znanje je nešto što se može (a zapravo i mora) usvojiti ukoliko želimo izaći iz financijske oskudice i negativnih emocija prema novcu.

 

Na seminaru Financijska inteligencija imate priliku:

 

 • naučiti što je novac,
 • osvijestiti svoje negativne emocije prema novcu,
 • osvijestiti svoja negativna mišljenja i uvjerenja o novcu,
 • osvijestiti svoje štetne navike koje vas drže u oskudici,
 • osvijestiti strah od oskudice, strah od neuspjeha i strah od uspjeha,
 • naučiti kako unutarnjim promjenama kreirati novu realnost,
 • osvijestiti koje boli, povrede i komplekse želimo "izliječiti" novcem,
 • naučiti zašto je svijest obilja jednako štetna kao i svijest siromaštva,
 • naučiti kako razviti poštovanje prema novcu,
 • shvatiti zašto je OK imati (bez obzira što društvo reklo o tome),
 • naučiti pravilo "biti – činiti – imati" te jednom zauvijek izaći iz obrasca "imati – činiti – biti",
 • zašto zakon privlačnosti i pozitivne afirmacije ne daju željene rezultate,
 • zašto bez financijske stabilnosti i zadovoljenih primarnih potreba ne možemo u potpunosti razviti duhovnost,
 • kakve veze imaju novac i preuzimanje/razvijanje odgovornosti za sebe i svoj život (kako izaći iz komfort zone i   prestati prebacivati odgovornost za našu lošu financijsku situaciju na druge ljude, Vladu, recesiju, sudbinu i sl.),
 • otkriti kako nepotrebno gubite novac na sitnicama kojih niste niti svjesni i zašto je to povezano sa samopoštovanjem,
 • naučiti koja pitanja treba postaviti prilikom kupovine (čak i za najmanje stvari),
 • naučiti kako osvijestiti svoje mjesečne, godišnje i dugoročne financijske potrebe i u skladu s njima napraviti financijske planove,
 • osvijestiti da li vi kontrolirate svoj novac ili on kontrolira vas,
 • zašto je bitno odvajati dio prihoda u štednju,
 • davanje onima u potrebi – kada, koliko, kada da a kada ne.

Pozivam Vas da napravite prvi korak prema poziciji financijske stabilnosti. Razvijte svoju financijsku inteligenciju, izađite iz konzumerističkog začaranog kruga i iskusite stvarnu slobodu.

 

Predbilježbe i dodatne informacije

SVETA SOLFEGGIO SKALA

Glazba i zvuk mogu imati izuzetno snažno djelovanje na transformaciju našeg tijela i duše. Nedavnim istraživanjima otkriveno je da je muzička skala koju poznajemo i koristimo u svakodnevnom životu zapravo osiromašena te je izgubila svoj potencijal za iscjeljenje i transformaciju.

U davna doba ljudi su koristili puno snažniju skalu koja se naziva originalne solfeggio frekvencije. Te originalne solfeggio frekvencije i danas imaju sposobnost i kapacitet transformacije. One potječu iz davne prošlosti kada su se koristile za vrijeme religijskih obreda u crkvenim pjesmama, ali su oko 1050. godine nestale iz upotrebe.

 

Naša moderna muzička skala je malo izvan potpune sinkronizacije sa originalnim solfeggio frekvencijama te je samim time disonantna.

Osim toga sastoji se od 7 tonova DO, RE, MI, FA, SO, LA, TI, dok se originalna skala sastojala od samo 6: UT, RE, MI, FA, SO, LA.

 

Svaki od šest solfeggio tonova predstavlja ne samo notu na tonskoj skali, već i frekvencijski broj (ciklus u sekundi, Hz), specifičnu boju te pojedinu čakru na našem tijelu.

 

Izloženost pojedinoj frekvenciji ima i energetski učinak na naše psihoenergetsko polje poput otpuštanja straha i krivnje, prihvaćanje promjena i sl.

Svakako je najzanimljiviji ton MI od 528Hz koji potiče transformaciju i DNK korekcije te se koristi u mnogim medicinskim i biokemijskim laboratorijima u sklopu znanstveno-istraživačkog rada.

Na radionici Sveta solfeggio skala imate jedinstvenu priliku upoznati povijest razvoja skale,

njezinog cenzuriranja i ponovnog otkrića te upotrebu tonova u svakodnevnom životu.

Pobliže ćemo upoznati svaki ton i njegov energetski učinak te naučiti kako ga možemo koristiti za osobni napredak i poboljšanje kvalitete življenja.

Drevno znanje svete solfeggio skale je ponovno dostupno – nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku.

 

Predbilježbe i dodatne informacije

RAZVIJANJE KOMUNIKACIJSKIH VJEŠTINA

Posjedovanje kvalitetnih komunikacijskih vještina je nužno ukoliko želimo imati kvalitetne odnose, kako u privatnom životu, tako i u poslovnom okruženju.

Nekim ljudima komunikacija ide lako, kada ih promatramo mislimo da su rođeni govornici. Ali danas svatko može ovladati komunikacijskim tehnikama – samo je potrebno malo volje i upornosti.

 

Mnogi ljudi se osjećaju neshvaćeno, ne znaju se izraziti na adekvatan način što rezultira svađom ili odbijanjem. Većina kopira komunikacijske modele koje su naučili u obitelji – tako imamo obitelji u kojima je uvijek galama, obitelji u kojima je svako malo "tiha misa", obitelji u kojima se manipulira nametanjem osjećaja krivnje i tako dalje. Sve su to toksični komunikacijski modeli koji ne donose dobrobit i kojima se narušava integritet sugovornika.

Na ovom seminaru naučiti ćemo:

 

• kako izgraditi osobni magnetizam

• važnost kredibiliteta

• zašto je bitno s kakvom namjerom ulazimo u komunikaciju

• znatiželja – naš čaroban pomagač

• kako osvijestiti da li smo usmjereni na drugu osobu ili na sebe, te kako to djeluje na komunikacijski proces

• zašto je za uspješnu komunikaciju bitno stanje svijesti i emocija s kojom ulazimo u komunikacijski proces

• što je to win-win rješenje i kako ga primijeniti

• kratkoročna i dugoročna dobit odnosno zašto se neiskrenost ne isplati na duge staze

• zašto su bitna naša očekivanja, što želimo postići u komunikacijskom procesu

• kako osvijestiti vlastite predrasude i na koji način one mogu minirati cijeli proces

• manipuliranje u komunikaciji – svjesno i nesvjesno, kako kvalitetno i konstruktivno utjecati na druge ljude

• zašto je prvih 30 sekundi tako bitno

• strategije komuniciranja – niz korisnih taktika

• komunikacija sa skepticima – osobe koje u startu imaju otpore

• komunikacija sa izrazito ljutim i agresivnim osobama

• komunikacija sa euforičnim osobama

• korištenje moćnih riječi i zamke koje njihova upotreba nosi

• što je neverbalna komunikacija i kako "čitati" ponašanje sugovornika

• kako uspješno privesti komunikacijski proces kraju

 

Tehnike koje ćete naučiti možete lako primijeniti u svakodnevnom životu i svakodnevnim situacijama. U znatnoj mjeri će vam olakšati rješavanje neugodnih situacija. Pridružite nam se i naučite kako izraziti sebe, svoje mišljenje i stav te postići pozitivan rezultat koji će donijeti dobrobit i vama i vašim sugovornicima.