UVJETI KORIŠTENJA

 

Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice kreativanzivot.com i svih njenih dijelova i podstranica automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem web stranice kreativanzivot.com ili bilo kojeg njenog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Nit ijedan dio web stranice kreativanzivot.com ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

 

 

Autorska prava

 

Sadržaj web stranice kreativanzivot.com nije dozvoljeno kopirati, reproducirati, mijenjati, posuđivati, prodavati, distribuirati ili koristiti u bilo koje komercijalne svrhe bez pismenog dopuštenja. Svi tekstovi i sadržaj ove stranice su intelektualno vlasništvo obrta "Kreativan dom". Sadržaj objavljen na web stranici kreativanzivot.com smije se kopirati samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava te svakog navedenog ograničenja prava. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

 

 

Zaštita privatnosti i osobnih podataka

 

"Kreativan dom" je uslužni obrt koji strogo provodi pravnu regulativu u svim područjima poslovanja, a osobito u području koje se odnosi na interes i zadovoljstvo njegovih korisnika i sigurnost njihovih osobnih podataka.

Stoga Vas ovim putem, u skladu s Uredbom GDPR, obavještavamo kako se u našoj bazi nalaze Vaša adresa e-pošte i telefonski brojevi koje ste nam dali ispunjavajući kontakt formular, a koje ćemo koristiti isključivo za daljnju komunikaciju na Vašu inicijativu.

Ovime Vam "Kreativan dom", kao voditelj obrade Vaših osobnih podataka, jamči da Vašu adresu e-pošte i telefonski broj nećemo koristiti u druge svrhe.

 

 

Sadržaj internet stranice

 

"Kreativan dom" objavljuje sadržaje u dobroj namjeri.

Sve sadržaje web stranice kreativanzivot.com koristite isključivo na vlastitu odgovornost. "Kreativan dom" ne odgovara na eventualne štete nastalog korištenjem sadržaja stranice. Internet stranica sadrži linkove prema drugim web stranicama. "Kreativan dom" objavljuje linkove u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaj na njima.

 

 

Modificiranje i promjena pravila

 

"Kreativan dom" zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na web stranici kreativanzivot.com smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.